Tunsori potrivite pentru băieți tineri

Tunsorile de băieți sunt foarte căutate astăzi când majoritatea tinerilor își doresc să fie în trend și să țină pasul cu moda. Tinerii până în 18 ani au și ei de unde alege când vine vorba de tunsori pentru baieti, care să-i facă să se simtă parte din societate. Totodată, și aceste tunsori trebuie să reflecte personalitatea tânărului și să corespundă cu forma feței.

Chiar începând de la grădiniță, tunsorile băieților sunt care mai de care mai în vogă, iar mamele își aranjează copii ca pe cele mai frumoase vedete. Mulți tineri se întreabă care tunsoare este potrivită pentru școală și care îi va face să arate cel mai bine. Ceea ce nu este surprinzător, ținând cont de accentul care se pune pe modă încă de la vârstele fragede.

Pentru copii, tunsorile sunt la fel de numeroase ca și în cazul adulților. Poți face ca tânărul băiat să arate la modă chiar și la 4 ani.  Pe lângă asta, tunsorile și coafurile nu sunt greu de întreținut și vor permite orice fel de activitate.

Ce tunsori sunt la moda pentru baieti

La vârste atât de fragede, se poartă tunsorile cu părul foarte scurt, eventual părul de la nivelul frunții lăsat mai lung. Părinții preferă aceste tunsori mai ales în sezonul cald, deoarece permit libertate și sunt foarte ușor de întreținut.

O variantă la fel de clasică este să îi lași puștiului tău părul ceva mai lung în vârful capului. Chiar dacă pare o frizură pretențioasă, este ușor de aranjat și simplu de întreținut.

Iar dacă părul micuțului tău este cârlionțat, este păcat să îl tunzi, deoarece pentru o frizură tip bob sau cu breton mai lung, ar arăta minunat. Nu este greu de aranjat, întru-cât părul este natural cârlionțat și va permite copilașul să se joace în voie.

Desigur, poți lăsa copilului tău și părul mai lung, stil bob, care va arăta absolut adorabil. Dacă părul băiatului este des și drept, este posibil ca această tunsoare să arate cu adevărat bine. Nu este nevoie de prea mare atenție, deoarece această frizură stă așezată în funcție de textura părului.

Tunsori pentru adolescenți

Adolescenții nu sunt mai prejos în materie de tunsori moderne baieți. Aici, varietatea este mai mare, dar problema este alta: frizura trebuie să îi placă băiatului, dar și să fie potrivită pentru școală. Ține cont că și în cazul adolescenților trebuie să iei în considerare forma feței și stilul personal.

Dacă ești în căutarea unor tunsori scurte baieti, poți alege o tunsoare clasică, cu părul scurt. Eventual, partea superioară să aibă părul puțin mai lung. În acest caz, poți jongla cu bretonul în funcție de preferințe. Poți alege să ai bretonul mai scurt și centrat, aranjat cu puțin gel, sau îl poți avea lateral și mai lung sau ridicat. Decizia este a ta, în funcție de cât timp vrei să petreci în fața oglinzii.

Poți să alegi și o tunsoare ceva mai fashion, cu partea superioară având părul mai lung, iar lateralele să fie tunse mai scurt. Cu ajutorul unui gel, părul va arăta foarte bine. Dacă dorești ceva mai simplu, dar părul să rămână scurt, alege tunsoarea cu șuvițe scurte pe toată suprafața capului. Această tunsoare arată foarte bine chiar dacă nu îți aranjezi părul. Iar dacă folosești puțin gel de păr, vei reuși să dai frizurii tale un aer mai modern.

Adolescenții își doresc să fie în pas cu moda, fie că e vorba de haine sau frizuri. Ca și în cazul bărbaților, și băieții mai tineri pot opta pentru o frizură artistică, decentă și în același timp trendy. Este vorba despre tunsorile artistice, cu diferite modele făcute la nivelul capului, părul din partea superioară fiind aranjat ca un breton lateral sau ridicat.

Tunsorile cu părul creț sau bob sunt foarte îndrăgite în rândul adolescenților atât de către fete cât și de profesori. Asta pentru că dau un aer la modă și arată foarte cuminte. Dacă părul tău este mai rar, îl poți lăsa mai lung, sub formă de bob. Iar dacă ai norocul ca părul tău să fie ondulat, profită de acest lucru pentru a avea parte de o tunsoare mai deosebită. Alegerile trebuie să țină cont de textura părului, de forma feței și de personalitatea tânărului. Există multe variante la modă și care fac furori în rândul tinerilor în materie de tunsori, așa că alegerile nu vor fi chiar atât de grele.

Leave a Reply