Tunsori bărbătești pentru diverse forme ale feței

Ca și în cazul femeilor, forma feței este cel mai important factor atunci când alegem să schimbăm frizura.

Pentru o tunsoare perfecta ai nevoie de o foarfeca un scaun frizerie. Pentru tunsori de barbati reușite, țineți cont de forma feței dumneavoastră. Astfel, veți avea siguranța că frizura pe care o alegeți va sta cât se poate de bine. Desigur, părul trebuie ajutat să stea la forma dorită de dumneavoatră, așadar aveți grijă că îl îngrijiți așa cum se cuvine: folosiți șampoane profesionale, balsam de păr și uscătorul, eventual un spray pentru păr care să ofere strălucire și să protejeze părul de căldura uscătorului.

Tipuri de forme ale feței

Pentru forma feței ovală, bărbații sunt sfătuiți să experimenteze cât mai multe lookuri, pentru că nu este tunsoare care să nu se potrivească acestei forme a feței. Dacă ai fața ovală, poți oricând să încerci câteva tunsori par scurt barbati, deoarece ai o varitate de modele care te-ar putea satisface.

Un bun exemplu este David Beckham, care după cum știm, a experimentat numeroase frizuri. Fața ovală are lățimea frunții mai mare decât lățimea maxilarului și lungimea feței mai mare decât lățimea maxilarului.

În cazul unei fețe rotunde, frizura trebuie să aibă rolul de a adăuga înălțime și câteva unghiuri. Alege frizuri cu breton înalt și lateralele tunse scurt sau poți merge pe un breton mai lung, pe care să îl aranjezi în funcție de zi. Fața rotundă se caracterizează prin maxilarul fără unghiuri. Te poți inspira din look-ul lui Justin Timberlake, deoarece și el are forma feței rotunde și nu a dat greș nicicând în materie de tunsori.

Dacă se întâmplă să ai față pătrată, atunci ai mare noroc pentru că este considerată o formă masculină și atrăgătoare. La fel ca și în cazul feței ovale, poți experimenta o mulțime de look-uri și ai o mulțime de tunsori vedete din care să te inspiri. Cu toate acestea, sunt recomandate tunsorile scurte, pentru îmbunătățirea trăsăturilor feței. Trebuie să evitați tunsorile cu breton pe o parte. Zack Efron are fața pătrată și are o mulțime de look-uri din care poți să te inspiri.

Forma triunghiulară are nevoie de tunsori medii sau până la umăr, pentru a ascunde trăsăturile accentuate ale feței. Știi că fața ta este triunghiulară dacă fruntea este lată și pomeții proeminenți. Inspiră-te din look-ul lui Brad Pitt care de-a lungul timpului ne-a impresionat prin frizurile lui care îi conturau masculinitatea și romantismul.

Forma alungită a feței are trăsături asemănătoare cu forma pătrată, iar în acest caz trebuie evitate acele tunsori zero barbați sau tunsori barbati 2019 care lasă lateralele capului tunse scurt.

Dacă ai determinat forma feței tale, poți fi sigur că tunsoarea pe care o vei alege va fi potrivită atât stilului cât și atitudinii tale. Tunsoarea poate să accentueze sau să diminueze liniile și trăsăturile proeminente ale feței, însă este indicat ca în cazul feței pătrate liniile să fie diminuate, iar în cazul feței rotunde, liniile să fie mai accentuate. Ține cont de sfatul stilistului și documentează cu privire la moda în materie de tunsori a anului în curs, pentru a fi sigur că sunteți pe același pas.

Leave a Reply