Tunsori bărbătești

Și bărbații trebuie să aibă grijă de aspectul lor, la fel ca și femeile, iar gama tunsori moderne bărbați este la fel de numeroasă ca și modelele pentru femei.

În orice caz, și la bărbați orice tunsoare trebuie să corespundă cu aspectul exterior și cu forma feței. Imaginea pe care o transmite bărbatul este foarte importantă atât pentru job cât și pentru viața personală.

O tunsoare potrivită pentru forma feței și pentru tipul de păr poate să schimbe întreaga imagine a bărbatului și povestea pe care vrea să o transmită.

Ce tunsori sunt la modă?

Bărbații pot să aleagă de la tunsori clasice la cele moderne, stilistul îndrumându-i spre noile tendințe care subliniază masculinitatea și eleganța bărbătească. Anul acesta, ca și anul trecut, se observă tendința bărbaților pentru tunsori moderne și care ies în evidență.

Dacă vrei să optezi pentru tunsoare băieți păr scurt, gama este largă, iar stiliștii abia așteaptă să își arate talentul și minuțiozitatea. Asta deoarece cu toate că părul este scurt, poți alege dintr-o varietate de modele care pot fi aplicate pe lateralele capului.

Cei care au părul mai firav sunt sfătuiți să aleagă tunsori mai scurte, cât mai naturale și bazate pe acuratețe stilistică. Aceste modele nu necesită aranjare și nici o îngrijire atentă, însă sunt în pas cu moda. Antreprenorii și oamenii de afaceri pot opta pentru tunsori clasice, mai serioase și totuși stilate, iar băieții pot alege să se „joace” cu arta propusă de stilist.

În ceea ce privește tunsori baieți, se poate alege stilul liniilor exacte în lateralul capului sau diversele forme care pot fi făcute.

Modelele preferate de băieți/bărbați sunt cele care păstrează lungimea părului deasupra capului, având lateralele tunse scurt, cu divese modele. Ultimii ani ne aduc multe astfel de modele.

Cu toate că tunsorile clasice bărbătești încă se află printre preferințe, bărbații preferă să iasă din tipare și să adopte un stil care să-i caracterizeze mai bine și să le ofere un look modern.

Tunsori păr mediu

Dacă vrei să apelezi la tunsori baieti par mediu, atunci buclele sunt și în topul masculin. Părul ușor ondulat oferă romantism, însă este necesar să dispuneți de timp pentru îngrijire și de produsele necesare. Ca părul să arate tot timpul bine trebuie spălat și uscat corespunzător, folosind produse profesioniste. Iar îngrijirea buclelor poate să dureze ceva mai mult timp decât sunteți obișnuiți, dar cu siguranțe femeile vor întoarce capul după voi și veți arăta impecabil. Aveți grijă să nu folosiți prea mult gel de păr, deoarece este posibil ca părul să arate uleios. Dacă nu sunteți obișnuiți cu folosirea produselor de înfrumusețare cel mai bine este să cereți sfatul stilistului dumneavoastră, dacă vă doriți ca părul că arate tot timpul bine.

Anul acesta tunsorile preferate sunt cele care lasă tâmplele descoperite și bretonul lung. Acest styling oferă un aer masculin, puternic și romantic, fiind cu siguranță preferate în rândul bărbaților. Găsim foarte multe tunsori cu breton, acestea conferind încredere în sine și o imagine mai masculină și stilată.

Deși tunsoarea scurtă este preferată de masculi, părul lung, cu breton sau fără și chiar cu ceva onduleuri arată deosebit de sexy. Bărbații nu se feresc să arate bine și să aibă grijă de orice element al imaginii lor.

Verifică imaginile galeriei noastre și alege ce tunsoare ți se potrivește. Ai grijă ca tunsoarea pe care o alegi să fie potrivită formei feței tale dar și stilului tău de zi cu zi.


Leave a Reply