Tunsori la moda barbati

Bărbații devin tot mai practici și reușesc să învețe singuri aproape orice. Cu ajutorul unui cap manechin păr natural, poți învăța chiar să-ți faci o freză la modă. Astăzi trebuie să ținem pasul cu moda, care pare că ia un avânt puternic în orice domeniu. În materie de tunsorile masculine lucrurile nu stau diferit. Cu toate că acum ceva vreme tunsorile de bărbați erau clasice și rareori întâlneai un bărbat cu părul lung sau buclat, astăzi modelele pe care le poți alege sunt mai multe. Tunsoarea poate accentua stilul bărbatului și poate spune multe despre preferințele sale, prin urmare trebuie să fim atenți la ce tip de tunsoare alegem să purtăm.

Anul acesta, tunsorile care sunt la modă în rândul bărbaților ies în evidență prin masculinitate și dinamism.

Tunsoarea de tip bussines

Este preferată de gentlemanii antreprenori sau de domnii cărora le place să se îmbrace la costum. Este o tunsoare care exprimă seriozitate și tărie de caracter. Poate fi foarte ușor întreținută și se potrivește chiar și pentru alte stiluri abordate. Necesită foarte puține costuri și îngrijire minimă, lucruri care sunt căutate de afaceriști.

Tunsoarea artistică

Este des întâlnită la bărbații cu mai multe activități și care reușesc să pună în aplicare un stil casual-modern. Este potrivită atunci când vă doriți să arătați fashion, dar nu extravagant. Această tunsoare are bretonul alungit și poate fi aranjat în mai multe feluri în funcție de ținută sau ocazie.

Partea din spate și lateralele au părul tuns scurt sau periuță. Cu ajutorul produselor de styling potrivite, vei reuși să aranjezi așa cum îți dorești părul.

Este o tunsoare care nu necesită mare atenție, iar dacă ai un păr bogat, va arăta de milioane. Dacă ești în căutarea unor tunsori barbatesti care să se plieze pe orice activitate pe care o ai de îndeplinit, aceasta este alegerea potrivită.

Tunsoarea Presley

Este caracteristică stilului retro, tipul actorului sau carismaticului. O tunsoare scurtă, cu breton aranjat în sus cu ajutorul unei perii poate să te facă să transmiți carisma sau sexualitatea lui Elvis Presley.

Tunsorile asimetrice

Sunt la mare căutare când vorbim despre tunsori barbati 2019. Este vorba despre același breton rebel, însă de jos în sus părul este tuns în scări. Este o tunsoare potrivită pentru persoanele cu fața ovală și alungită, deoarece oferă un aspect mai dramatic și „îndulcesc” trăsăturile feței. Dacă vrei o tunsoare la modă, aceasta este una dintr-o listă lungă de posibile alegeri. Ai grijă să ceri sfatul stilistului tău cu privire la această tunsoare și la modul în care să o îngrijești.

Tunsorile bob

Tunsorile bob nu sunt doar pentru femei, ele sunt la fel de frumoase și în cazul bărbaților. Dacă îți dorești un aspect de bărbat calm și la locul său, cu o nuanță potrivită de sexualitate și seriozitate, această tunsoare cu accente hippie este numai bună.

Clasicul bob scurt, care se află în categoria tunsori barbati par lung, până la nivelul urechilor sau puțin mai jos este perfectă pentru bărbații mai slabi, cu părul des și tendință de ondulare. Deși este la modă, tunsoarea se dovedește a fi incomodă pentru o zi la birou. Poți alege tunsoarea cu un breton până la mijlocul frunții sau până la nivelul ochilor.

Moda masculină este predominantă și de bucle și părul cu volum. Bărbații aleg să-și exprime masculinitatea prin intermediul tunsorilor în valuri. Pentru întreținerea părului este necesară folosirea unui spray și a uscătorului.

Nu uita să alegi tunsoarea în funcție de forma feței, dar și de stilul pe care îl abordezi zilnic. În acest sens, sfatul specialistului este de fiecare dată util.

Leave a Reply